Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın cihetı gün yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz ziyade dokunca vermesi önlenir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan binalabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve iz kaybının elan az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

İvarlık edildikleri malzemelerin eksiksiz iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen dokumalabilmekle yan yana elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun zemin sebebi alan kaybına öz vermemesi ve henüz az maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı, yangına peklik derecesine bentlı olarak 30 ila 120 dakika arasında bileğalışverişebilen önceden belirlenmiş bir müddet süresince yangın ve esrarın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu kapılar çelik yahut masif ahşap kabilinden malzemelerden kuruluşlır ve ali sıcaklıklara maruz kaldığında çokleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede cihet bileğiştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve ensiz yahut sıknur alanlarda meydanın dişi bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapısının namuslu şekilde monte edilmesi ve metodik olarak bakımının kuruluşlması önemlidir.

Strüktürların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına ruhsat verilmektedir.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş Yangın Kapısı olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını onarmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Report this wiki page